FlexStep

FlexStep - Σταθερό κλιμακοστάσιο και κουπαστή

Σταθερό κλιμακοστάσιο και κουπαστή

Εάν υπάρχει επιπλέον χώρος δίπλα από το FlexStep, μπορεί να θελήσετε να εγκαταστήσετε ένα σταθερό κλιμακοστάσιο, καθώς και να επεκτείνετε την κουπαστή περιμετρικά του πλατύσκαλου ώστε να ολοκληρωθεί το όμορφο αποτέλεσμα του ανυψωτικού συστήματος σας.

Για τέτοιες περιπτώσεις, διατίθενται τυποποιημένα κλιμακοστάσια, με τα ίδια αισθητικά χαρακτηριστικά του FlexStep σας, σε πλάτη 700 mm, 800 mm, 900 mm or 1.000 mm (που αντιστοιχούν στα τέσσερα τυποποιημένα πλάτη του FlexStep).

fixed staircase

Σταθερά κλιμακοστάσια μπορεί να εγκατασταθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους (μόνο με ορθογωνικά κιγκλιδώματα).

Το σταθερό κλιμακοστάσιο μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τρόπους με το FlexStep σας και είναι διαθέσιμο με τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό, όπως κυκλικά ή ορθωγωνικά κιγκλιδώματα, ίδιες επενδύσεις, χρώμα κλπ.

Το σταθερό κλιμακοστάσιο συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 1090.

Προσοχή: Εάν η υψομετρική διαφορά μεταξύ των δύο επιπέδων υπερβαίνει τα 900 mm, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί ένα προστατευτικό κιγλίδωμα ή άλλο προστατευτικό στο άνω μέρος, μεταξύ του FlexStep και του σταθερού κλιμακοστασίου.

Κουπαστή

Επιτύχετε άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με τη χρήση κυκλικών ή ορθογωνικών κιγκλιδωμάτων, ίδιων με το FlexStep σας.

round & square rails

Τα κιγκλιδώματα παραδίδονται με ειδική χαλύβδινη βάση, έτοιμα για βίδωμα στο δάπεδο.

hvalso

(Φαρμακείο στο Hvalsø. FlexStep μαζί με σταθερό κλιμακοστάσιο και περιμετρικά κιγκλιδώματα. Σχέδια συστήματος και ολοκληρωμένη εγκατάσταση.)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες