Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, διανομέας Ελλάδας της εταιρείας συστημάτων πρόσβασης & φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. Liftup A/S!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, διανομέας Ελλάδας της εταιρείας συστημάτων πρόσβασης & φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. Liftup A/S!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Liftup στην Ελληνική αγορά. Τη διανομή, εγκατάσταση και συντήρηση των προϊόντων μας αναλαμβάνει η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, που αποτελεί το τεχνικό και κατασκευαστικό σκέλος του Kalivis group.

H ΚΑΛΥΒΗΣ Α.Ε. είναι μια εμπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1969 και συνεχίζει μέχρι σήμερα την δραστηριότητα της επιτυχώς πάνω σε ένα ευρύτατο φάσμα αντικειμένων πάντα με επίκεντρο και κύριο στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1947. Είναι μέλος του kalivis group και μία από τις πρώτες ελληνικές βιοτεχνίες κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και συναφών ειδών. Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει η ίδια υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρικά προϊόντα με σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό. Έχοντας ως στόχο πάντα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, πλέον εξειδικεύεται και στα προϊόντα Liftup για τα οποία προσφέρει πλήρη κάλυψη σχεδιασμού, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευών και ανταλλακτικών.

Η Liftup από της ιδρύσεως της και μέχρι σήμερα, σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει αξιοπρεπή βοηθήματα και όχι απλά μηχανήματα, ενώ ως στόχο έχει την δημιουργία των πιο καινοτόμων λύσεων στα συστήματα πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. προκειμένου να υπάρξουν τελικά ίσες ευκαιρίες για όλους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε πραγματικά ΟΛΟΥΣ!

Τα άτομα με αναπηρίες και περιορισμένη κινητικότητα έχουν κάθε δικαίωμα να ζουν και να κινούνται άνετα και χωρίς προβλήματα στις σύγχρονες πόλεις, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο, όμορφο και καλά σχεδιασμένο περιβάλλον.

Οι νέοι αντιπρόσωποι και διανομείς της Liftup στην Ελλάδα μοιράζονται τις παραπάνω αξίες και οράματα, εργάζονται και βρίσκονται ήδη στη διάθεση σας προς τον σκοπό αυτό.

Επιπλέον, στις επίσημες ιστοσελίδες μας www.liftup.dk/en/ καθώς και www.liftup-hellas.gr στην Ελληνική γλώσσα, μπορεί κάθε μηχανικός ή αρχιτέκτονας να σχεδιάσει μόνος του το σύστημα που επιθυμεί, ορίζοντας ο ίδιος όλες τις παραμέτρους διαστάσεων, υλικών κατασκευής, αυτοματισμών, διακοσμητικών στοιχείων κλπ. και παραλαμβάνοντας άμεσα μετά το πέρας του σχεδιασμού σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε!