Φρεάτιο του HDN

Προσοχή! Οριστικοποιήστε πρώτα τον τύπο του HDN  που καλύπτει τις ανάγκες σας πριν προχωρήσετε στην κατασκευή του φρεατίου.

Τρία πολύ σημαντικά στοιχεία πρέπει να καθοριστούν προκειμένου να σχεδιαστεί σωστά το φρεάτιο:

  • Το μέγεθος της πλατφόρμας: Το μήκος είναι σταθερό για όλα τα μοντέλα στα 1400 mm αλλά το πλάτος ποικίλει από 900, 1.000 και 1.100 mm.
  • Η διαδρομή: Οι πλατφόρμες με διαδρομές από 0 έως 200 mm εξοπλίζονται με ένα σετ περιμετρικά πάνελ ασφαλείας ενώ όταν η διαδρομή υπερβαίνει τα 201 mm θα πρέπει να καλυφθεί μεγαλύτερη απόσταση και άρα χρησιμοποιούνται δύο σετ περιμετρικά πάνελ ασφαλείας.
  • Η έξοδος στο άνω επίπεδο: Θα πρέπει να καθοριστεί η έξοδος στο άνω επίπεδο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας. Η είσοδος μπορεί να γίνει στο κάτω επίπεδο και από τις τρεις ελεύθερες πλευρές, αλλά, νοουμένου ότι τα πάνελ ασφαλείας θα ανυψωθούν ώστε να προστατεύσουν το χρήστη από την περίπτωση κύλισης και διολίσθησης κατά τη διάρκεια της ανόδου ή της καθόδου, η έξοδος στο άνω επίπεδο θα είναι εφικτή μόνο από μία πλευρά, η οποία και θα πρέπει να προκαθοριστεί.

hdnlongshortsideexit

Το βάθος του φρεατίου είναι πάντα 350 mm

Η διαφορά του φρεατίου εσωτερικού από αυτό του εξωτερικού χώρου είναι μόνο το σιφόνι απορροής των ομβρίων υδάτων, το οποίο πρέπει να βρίσκεται στον πυθμένα του δέυτερου.