HDN

HDN - Χειρισμός του συστήματος

Χειρισμός του συστήματος

Για να κινείται το σύστημα ανύψωσης, το κουμπί πρέπει να κρατείται πατημένο σε ολόκληρη τη διαδρομή. Το HDN μπορεί να λειτουργήσει είτε με χρήση των δύο πινάκων χειρισμού που βρίσκονται στο άνω και κάτω επίπεδο, ή με χρήση ασύρματου τηλεχειριστηρίου. Το ασύρματο τηλεχειριστήριο μπορεί να υποκαταστήσει πλήρως τους δύο πίνακες χειρισμού.

Χειρισμός του HDN από την πλατφόρμα

Ο χειρισμός του HDN από χρήστη που βρίσκεται πάνω στην ανυψωτική πλατφόρμα γίνεται χρησιμοποιώντας τα κουμπιά με τα βέλη ΑΝΩ και ΚΑΤΩ που βρίσκονται στο τηλεχειριστήριο.

  • Για να ανυψώσετε την πλατφόρμα, κρατήστε πατημένο το κουμπί ΑΝΩ μέχρι να σταματήσει η πλατφόρμα
  • Για να χαμηλώσετε την πλατφόρμα, κρατήστε πατημένο το κουμπί ΚΑΤΩ μέχρι να σταματήσει η πλατφόρμα και να βυθιστεί η περιμετρική φραγή (πάνελ) ασφαλείας

 

Χειρισμός του HDN από το άνω επίπεδο

Aπλά κρατήστε πατημένο το κουμπί στον πίνακα χειρισμού που βρίσκεται στο επίπεδο αυτό. Αρχικά θα σηκωθεί η περιμετρική φραγή ασφαλείας και η πλατφόρμα θα ανυψωθεί μέχρι να φτάσει στο άνω επίπεδο.  Οδηγήστε προσεκτικά το αμαξίδιο πάνω στην πλατφόρμα, κλειδώστε και φρενάρετε το. Κρατήστε πατημένο το κουμπί ΚΑΤΩ, μέχρι η πλατφόρμα να ολοκληρώσει την κάθοδο και να βυθιστεί η φραγή ασφαλείας. Εξέλθετε προσεκτικά από την πλατφόρμα.

Χειρισμός του HDN από το κάτω επίπεδο

Εάν το HDN δεν βρίσκεται ήδη βυθισμένο στο δάπεδο, απλά κρατήστε πατημένο το κουμπί στον πίνακα χειρισμού που βρίσκεται στο κάτω επίπεδο. Η πλατφόρμα θα χαμηλώσει μέχρι να φτάσει στο κάτω επίπεδο και θα βυθιστεί μέσα στο δάπεδο η περιμετρική φραγή ασφαλείας. Οδηγήστε προσεκτικά το αμαξίδιο πάνω στην πλατφόρμα, κλειδώστε και φρενάρετε το. Κρατήστε πατημένο το κουμπί ΑΝΩ, μέχρι να ανυψωθεί ξανά η περιμετρική φραγή ασφαλείας και η πλατφόρμα να ολοκληρώσει την άνοδο. Εξέλθετε προσεκτικά από την πλατφόρμα.