HDN

HDN - Συστήματα ασφαλείας

Συστήματα ασφαλείας

Η Liftup δίνει πρώτη προτεραιότητα στην ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον καλύτερο εξοπλισμό ασφαλείας.

Φυσικά, όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς και όλα διαθέτουν σήμανση CE.

Επισκόπηση συστημάτων ασφάλειας EasyLift (αλφαβητικά)

Διακόπτης on/off: Δίνει τη δυνατότητα κεντρικής απενεργοποίησης της λειτουργίας του συστήματος για την αποφυγή ατυχημάτων και βανδαλισμών.

Εφεδρικές μπαταρίες: Το σύστημα είναι εφοδιασμένο με μπαταρίες που εξακολουθούν να παρέχουν ισχύ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Προστασία από κύλιση: Αυτόματα αναδυόμενη περιμετρική φραγή που αποτελείται από πάνελ 10 cm, κλειδώνει κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της κίνησης της πλατφόρμας, ώστε να αποτρέπεται ο κίνδυνος κύλισης και διολίσθησης από αυτή. Η φραγή προστατεύει από τις τρεις πλευρές της πλατφόρμας, ενώ η τέταρτη είναι η πλευρά εξόδου στο ανώτερο επίπεδο. Όταν το HDN φτάσει στο κατώτερο επίπεδο, τα πάνελ βυθίζονται μέσα στο δάπεδο και η κίνηση είναι ελεύθερη και από τις τρεις πλευρές.

Προστασία από υπερφόρτωση: Το βάρος στην πλατφόρμα πρέπει να βρίσκεται στα όρια του επιτρεπτού και να κατανέμεται ομοιόμορφα. Σε περίπτωση υπερφόρτωσης ή ανισοκατανομής του βάρους, η πλατφόρμα σταματά. Σε αυτή την περίπτωση, μετακινήστε την πλατφόρμα στο κάτω τερματικό σημείο.